Cat costa o nunta Premium

 
Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar si mai mult. Daca iti doresti ca invitatii sa fie uimiti de farfuriile fine dinning de la evenimentul tau, poti apela la un Chef, care, impreuna cu echipa lui, se va ocupa de tot ceea ce va ajunge pe mesele invitatilor.  
 
 
 
Un pachet foto/video Premium pleaca de la 2000 de euro si poate ajunge la 4000. Conteaza echipamentele, experienta, simtul estetic dar si timpul pe care il petrece echipa foto/video cu voi. Conteaza si cat de cunoscuti sunt si nu in ultimul rand cat sunt de ocupati. Am avut situatii in care clientul a platit bilete de avion dus intors in provincie pentru a avea o anume echipa. Flori, decor sunt elemente care necesita o atentie amanuntita. Un aranjament Premium poate sa coste intre 150 si 400 de euro in functie de flori si de cat de bogat iti doresti sa arate.
 
Un DJ foarte bun cere aprox 4-500 euro. Am intalnit si situatii in care un DJ a cerut 1000 insa mi s-a parut supraevaluata toata prestatia lui, mai ales ca la evenimente Premium scena e mai tot timpul plina. Legat de scena, de cele mai multe ori, la astfel de evenimente scena arata fabulos, cel putin la fel de bine ca un decor de productie de televiziune. Un ecran led de 5/3 metri costa aprox 1000 de euro. O scena premium are mai multe grile de lumini cu moving heads beam, wash, spot. In locatie se monteaza lumini arhitecturale, se lumineaza ambientul exterior, se lumineaza arhitectural locatia. La dansul mirilor si la momentele speciale se foloseste spot de urmarire. Un pachet complex de lumini poate sa coste intre 2000 si 7000 de euro. Am avut productii unde pe fiecare masa, pe fiecare aranjament erau lumini fixe, controlabile. 
 
Programul artistic la o nunta este diferit in functie de gusturile fiecaruia, insa de cele mai multe ori, o nunta Premium are un invitat special gen Loredana, Horia Brenciu, Smiley, Loredana, artisti care costa aproximativ 10-12000 euro. Programul de obicei include si o trupa de coveruri care pe parcursul evenimentului canta 2 chiar 3 programe. O trupa de coveruri care suna bine, o trupa cu repertoriul vast si cunoscuta costa intre 3500 si 5000 euro. Un invitat de muzica traditionala romaneasca cunoscut, apreciat costa intre 3000 si 5000 de euro. 
 
De cele mai multe ori o trupa de dans prezinta cateva dansuri in tema evenimentului, sustin spectacolul vizual si acopera perfect momentele in care nu se canta. Aproximativ 2000 de euro.
 
Astfel daca iti doresti un eveniment Premium, cu toate ingredientele necesare, te invitam la o intalnire si in mod sigur gasim cele mai bune solutii in functie de bugetul tau.

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0733.300.040
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

  • Recent Projects
  • Recent Projects
  • Recent Projects