Entertainment-ul la petrecerea de Craciun a companiei tale

 

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii rasplatesc cu cea mai tare petrecere din an.

Luna decembrie este destinata petrecerilor de Craciun ale marelor si micilor companii. In toti anii acestia am organizat multe astfel de petreceri si am asistat la peste 100. Daca tot ai investit multi bani intr-o locatie frumoasa si mancare buna, ar fi pacat sa o dai in bara pe partea de distractie. Iti dau cateva sfaturi bune si daca le respecti o sa iasa o petrecere de o sa crape de ciuda si concurenta.

1. Tematica: tematica unei petreceri anima din start atmosfera. Si chiar ai de unde alege: Great Gatsby, White Party, Traditional Romanesc, Disco, Bal Mascat, Back to College, Hollywood Glamour Party, Casino Night, Gold Party, Carnaval, Red Party etc etc. De la tematica poti sa te hotarasti usor si ce décor vei folosi.


petrecere craciun 2

2. Muzica este foarte importanta. Ai grija la DJ– din anii anteriori ar trebui sa stii care sunt gusturile angajatilor tai. Daca majoritatea sunt rockeri sau houseri, nu poti sa o tii toata seara pe Fuego, caci risti ca lumea sa plece acasa dupa ce a servit cu greu aperitivul pe ritmuri de “bailando”, sau si mai rau sa plece DJ-ul cu un ochi vanat acasa. Nu vrem asta! Vorbeste inainte cu acesta, spune-i ce muzica prefera petrecaretii si stabiliti un playlist si un program.

petrecere craciun 3

 

Daca bugetul iti permite, o trupa live, poate de coveruri sau un artist cunoscut, pe langa DJ, este alegerea cea mai tare. Si aici, ca si mai sus, trebuie sa tii cont de gusturile, varsta si sexul invitatilor. Barbatii o prefera pe Delia, femeile pe Smiley. Acum intelegi si tu la ce ma refer…

3. MC-ul – acesta va comunica cu invitatii si va anunta momentele importante. Daca sunt in program premii de acordat si concursuri, mc-ul este necesar. Un mc bun poate fi un actor, om de radio sau de TV, dar am intalnit si MC care nu era niciuna de mai sus, dar era cu vorbele la el. Trebuie sa fie inteligent, sa aiba glumite bune si sa nu fie prea scortos. Sa nu uitam pentru ce am venit la petrcere: pentru distractie!!!

petrecere craciun 1

4. Poze! Poze! Poze! – petrcerea este misto, iar petrecaretii vor poze pentru facebook si instagram, ca doar nu degeaba au stat doamnele 3 ore in fata oglinzii sa se aranjeze si nu in fiecare zi poti sa arati ca si Angelina Jolie pe covorul rosu. Ajuta-i, ia un fotgraf sa imortalizeze cele mai tari momente, inchiriaza un photobooth cu decoruri si mesaje tari. Crede-ma, e coada mereu la el! Daca vrei sa-I impresionezi si mai tare, poti sa faci sa ruleze pozele chiar in seara aceea pe un ecran mare si frumos in spate. Am facut-o si pe asta!

petrecere craciun 5

5. Pentru un plus de distractie apeleaza la tombole, concursuri, premii. Nu ii pune insa sa faca ceva prea complicat. Dupa un pahar doua de vin zau ca nu iti vine sa partici la concursuri de pictat globuri.

6. Si daca chiar v-a mers asa bine anul acesta, poti apela la momente de entertainment: dansatori care te invata cum sa te misti, barmani care se dau in spectacol, magician, stand-up comedy (aici poti sa ii rogi sa faca un numar special personalizat )

petrecere craciun 4

7. Stiu ca anul trecut nu a fost nevoie, dar anul acesta ar trebui sa iei in calcul si sa te gandesti si la fumatori. Este decembrie totusi si e cam frig afara, iar dupa o masa copiasa merge tare bine o tigara…Daca tot ai improvizat un loc pentru fumat afara, inchiriaza si cateva imese de cocktail si incalzitoare de terasa. Iti vor fi recunoscatori!

Daca te-am insipart cu ceva, da un telefon, caci ne ocupam de toate de mai sus si mai avem idei multe.

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0733.300.040
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

  • Recent Projects
  • Recent Projects
  • Recent Projects