Bestevent vanzare si instalare de ecrane profesionale

 

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare ca solutie fixa.

Avem un istoric bogat in instalari de ecrane la conferinte, targuri, locatii, evenimente corporate, concerte, festivaluri si instalari fixe. Echipa noastra are acum certificari din partea producatilor pe care ii reprezentam de a vinde, instala, de a oferi service si garantie pentru produsele vandute. Lucram direct cu cei mai buni producatori de display-uri, ecrane led si videoproiectoare ROE, LG, Absen, Dicolor, Infiled, Samsung, Gloshine, Epson dar si cu fabrici din China care au preturi reduse. Avem parteneri in Olanda, Germania, Suedia si in China care verifica calitatea produselor inainte de a livra catre Romania.

Solutiile noastre permit controlul de la distanta al materialelor ce ruleaza pe ecrane. Va puteti baza pe noi cu creearea materialelor care ruleaza pe ecrane, filme de prezentare, fotografie de produs, editare video si grafica. Avem solutii de prindere de la marii producatori sau putem face la comanda in functie de proiect, ecran led curb pe interior, pe exterior, sau la diferite unghiuri. In functie de rezolutie alegem cel mai potrivit mediaplayer si cea mai buna conectica. 

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0733.300.040
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

  • Recent Projects
  • Recent Projects
  • Recent Projects