BUG Mafia

 

Doresti sa inviti acest artist la un eveniment?

Suna la 0735.170.008 sau trimite un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si in scurt timp vei afla in ce conditii poate artistul sa fie prezent la eveniment.

B.U.G. Mafia este prima trupa de hip-hop care a reusit sa se impuna pe piata muzicala din Romania. Si acum Formatia este considerata cea mai buna si cea mai prolifica. Baietii continua sa creeze piese in engleza, realizandu-si instrumentalele cu ajutorul lui Romeo Vanica, pe keyboard-ul acestuia.

Cel mai recent material al trupei B.U.G. Mafia este primul volum din albumul aniversar Viata noastra. Contine 14 dintre cele mai cunoscute piese ale trupei si single-ul care da numele albumului. Desi in mod normal, un album aniversar include hituri in forma lor initiala, totusi B.U.G. Mafia a hotarat sa reinregistreze absolut toate piesele, deoarece pana la un moment dat in Romania posibilitatile tehnice au fost destul de reduse. Toate vocile feminine au fost inlocuite, fiind preferata Adriana Vlad, selectata dintre cateva soliste.

La acest album si-au mai adus aportul Villy si Cheloo. Parerea membrilor trupei este ca toate piesele de pe album suna categoric mai bine, dar asteapta si opinia fanilor. Inregistrarile pentru acest album au inceput in 2004, fiind intrerupte pentru lansarea maxi-single-ului Strazile. La reluarea acestor inregistrari a inceput cu adevarat lucrul la albumul Viata Noastra – vol. 1!

Surpriza pentru fani o constituie editia speciala a acestui album, intr-un ambalaj de lux care va contine un bonus de patru videoclipuri (Viata noastra, Romaneste, Un 2 si trei de 0, Poezie de strada).

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0736.381.039
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

  • Recent Projects
  • Recent Projects
  • Recent Projects