Cariere

 • Tehnicieni scenotehnica

  Firma cu experienta in domeniul evenimentelor angajeaza tehnician responsabil cu montarea si demontarea echipamentelor de la evenimente.

  Se ofera carte de munca, salar fix + bonusuri in functie de evenimentColegi de bun simt, posibilitatea de a invata sunet/lumini/video.

  Necesar cat B.
 • Anjagam sunetist

  Avem evenimente mici unde e nevoie doar de 2-3 microfoane, avem si evenimente mari unde canta in aceeasi seara cateva band-uri live.

  Daca vrei sa faci parte din echipa noastra lasa-ne contactul tau si stabilim o intalnire.

  colabora pe proiect sau se ofera carte de munca, salar fix + bonusuri in functie de eveniment.
 • Angajam tehnician video

  Fiecare eveniment este diferit. Cateodata doar conectam un laptop la ecran si rulam un fiml in loop. Altadata mixam semnalul de pe doua camere.

  Folosim si mediaserver cand avem productii mai mari. Daca iti place acest domeniu si vrei sa colaborezi cu noi da-ne un semn.

  Putem colabora pe proiect sau se ofera carte de munca, salar fix + bonusuri in functie de eveniment.
 • 1

Aplica la un job

Email 
Nume 
Telefon 
Aplica la 
Comentarii 
Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul comunicării cu dvs. a ofertei Bestevent, completarea formularului reprezintă acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de un reprezentant Bestevent în vederea comunicării ofertei de servicii.   Sunt de acord  
Atasament CV 
    

Despre Bestevent

party

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 producatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

01 Oferim solutii, idei si calitate pentru echipamentele noastre. Va putem oferi pe langa echipamentele obisnuite si produse exclusive: un perete video SAMSUNG, un exceptional ecran cu leduri P4 si un sistem complet de sunet L'acoustics Kara.

02 Peste 300 de artisti au fost contactati de departamentul nostru de booking. Putem rezerva si pregati orice tip de divertisment pentru evenimentul tau: dansatori, cover bands, DJ's, MC's, actori si speakeri.

03 Puteti conta pe noi pentru constructii speciale, structuri personalizate pentru evenimente de interior si de exterior. Suntem unul din cei mai mari furnizori de sisteme truss, sisteme de sunet, sisteme lumini si video din tara.

04 Suntem un partener pentru agentii, artisti si planificatori de evenimente. Iti livram tot ce ai nevoie pentru evenimentul tau. Asistam, coordonam si implementam.

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0736.381.039
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

 • Recent Projects
 • Recent Projects
 • Recent Projects