Gabriel Coveseanu

 

 

Doresti sa inviti acest artist la un eveniment?

Suna la 0735.170.008 sau trimite un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si in scurt timp vei afla in ce conditii poate artistul sa fie prezent la eveniment.

Cove este actor de meserie, însă declară că iubeşte teatrul, filmul şi televizunea în egală măsură. “Initial am fost îndrăgostit de teatru. Am vrut să fiu actor, am făcut facultatea, am terminat-o şi m-am angajat la teatrul Ion Creangă. Apoi am descoperit televiziunea. Din acel moment, pentru cele două domenii pot să spun că dragostea mea nu s-a împărţit ci s-a dublat.

Începuturile mele în televiziune au fost în 1998. În acel an se făceau nişte emisiuni de divertisment la TVR al căror realizator era regretatul Liviu Tudan, un om care mi-a insuflat dragostea pentru televiziune. În acele emisiuni eu interpretam diverse roluri în scenete scurte de tv. Aşa am prins gustul. Eu eram actor la Teatrul Ion Creangă, abia mă angajasem, nu ştiam prea multe despre ce înseamnă sau cum se face televiziune, dar atunci am făcut cunoştinţă cu acest univers şi am început să-l iubesc. În 2000 am intrat la “Surprize, surprize” şi de atunci am făcut televiziune la un nivel foarte înalt. Proba mea de foc acolo a fost dată. Apoi a urmat Kanal D, ca o maturizare, cu “Accepţi sau nu”, “Magic Taxi” şi acum “Fata lui tata”.

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0736.381.039
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

  • Recent Projects
  • Recent Projects
  • Recent Projects