Keo

 

Doresti sa inviti acest artist la un eveniment?

Suna la 0735.170.008 sau trimite un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si in scurt timp vei afla in ce conditii poate artistul sa fie prezent la eveniment.

Pentru ca provine dintr-o familie de artisti veritabili, KEO si-a facut simtita prezenta pe scena muzicala la o varsta foarte frageda. La 14 ani el compunea si ìnregistra deja primele sale piese. Acesta a fost doar inceputul. De aici, pana la a avea propria sa trupa nu a mai fost decat un pas…

Astfel, la 16 ani KEO a fost implicat in primul sau proiect muzical: trupa I Scream – o trupa pop-rock de succes in Geneva. Cum totul se desfasura in perioada liceului, I Scream a rezistat numai in perioada studiilor, pentru ca odata cu terminarea acestora fiecare membru al trupei a ales drumuri diferite. A urmat trupa de jazz-rock instrumental Extravaganza, proiect caruia KEO i-a dedicat doar trei luni, pe motiv ca nu a reusit sa-i asigure postura sa favorita… aceea de lead singer.

Dupa ce s-a mutat in Los Angeles pentru a-si continua studiile, artistul si-a imbogatit activitatea muzicala prin numeroase jam session-uri cu muzicieni rock, prin diverse cluburi celebre, care si-au lasat clar amprenta asupra evolutiei sale artistice. Cum deja acumulase foarte multa experienta in domeniu, petrecandu-si mult timp in studiourile de inregistrari din Elvetia, se poate spune ca la un moment dat succesul plutea oarecum in aer. Acesta a fost momentul in care a luat fiinta trupa The Park, cu care KEO a cunoscut realizarea pe plan muzical. The Park au lansat in 2002 un album pop-rock intitulat Spiders Of Addiction, album cu care au cunoscut un mare succes in Elvetia. The Park au avut sansa sa participe la numeroase festivaluri celebre printre care Montreux Jazz Festival, unde au cantat in deschidere pentru David Bowie.

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0736.381.039
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

  • Recent Projects
  • Recent Projects
  • Recent Projects