Nick Kamarera & Alinka

 

Doresti sa inviti acest artist la un eveniment?

Suna la 0735.170.008 sau trimite un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si in scurt timp vei afla in ce conditii poate artistul sa fie prezent la eveniment.

Connect-R debuteaza in hip-hopul romanesc in 1997, prin fondarea rupei Giganzii. Prima aparitie discografica este piesa Observ, de pe compilatia Real Hip-Hop. In 1998 apare a doua parte a aceleiasi compilatii care contine o piesa solo Operatia pe suflet deschis semnata Connect-R. Piesa a avut un videoclip la MCM Romania, filmat cu ocazia lansarii acestui post. Connect – R este cunoscut ca parte a trupei Racla dar si datorita numeroaselor colaborari pe care le-a avut cu nume importante din muzica romaneasca precum Simona Nae, Arsenium, Loredana si Alex. In 2000 Connect-R colaboreaza cu trupa R.A.C.L.A pe albumele Plus Infinit si Patratul Rosu, apoi este cooptat de Rimaru pentru a face parte din formula in care a fost inregistrat albumul DEXteritate.

In 2007 Connect-R a hotarat sa revina cu un nou album. Artistul a lucrat la acest album doi ani si toate piesele pastreaza feeling-ul R&B de care acesta se simte foarte apropiat. Albumul contine 11 piese, o parte dintre acestea fiind in colaborare cu Alex, Smiley, Matteo si Don Baxter. Primul single de pe album Daca dragostea dispare este o continuare a hitului pe care Connect-R l-a lansat cu Alex, Dragoste la prima vedere al doilea single de pe albumul YAMASHA. Actiunea se desfasoara intr-o inchisoare, iar printre detinutii cu catuse la maini ii putem descoperii pe Alex si Connect-R.

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0736.381.039
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

  • Recent Projects
  • Recent Projects
  • Recent Projects