Organizare Evenimente Corporate


Bestevent este Corporate. Avem o experienta masiva in Gale, Lansari de produse, Petreceri Corporate, Conferinte atat in interior cat si in aer liber. Furnizam solutii premium de echipamente pentru orice tip de eveniment corporate. Realizam decoruri speciale in functie de tipul evenimentului. Implementam concepte, avem echipamente tehnice, sunet, lumini, ecrane dar si logistice tip canapele, corturi de diferite dimensiuni, incalzitoare, stalpisori, ring de dans, mese de diferite tipuri.

Avem tot ce e nevoie pentru evenimentul tau. Pupitru de conferinta personalizabil, cel mai bun sistem de sunet, lavaliere, microfoane wireless Sennheiser, head-set culoarea pielii, ppt presenter cu functii avansate. Avem solutia completa ca speech-ul tau sa ruleze clar pe un ecran 4K si pe un teleprompter profesional. Te putem ajuta si cu unul sau doua monitoare pe care le putem conecta la ecranul principal pe care ruleaza prezentarea. Am montat ecrane in diferite structuri personalizate, am realizat filme de prezentare, video mapping, editam filmulete, transmitem imagini live pe ecrane, livestreaming, avem solutii profesionale wifi. Te poti baza pe noi cu sisteme de check-in, sisteme de traducere simultana, sisteme de votare pentru evenimente. Daca ai o idee sau ai vazut ceva afara care pare greu de realizat suntem deschisi sa gasim solutii.

Oferim solutii complete de entertainment. Avem oferta actualizata de artisti, MC, DJ dar realizam si momente coregrafice integrate de dans cu lumini si cu video. Avem specialisti in tehnica dar si echipa de coordonatori care se asigura ca povestea din script se implementeaza curat si profesionist. Suntem un partener de incredere atat pentru Companii cat si pentru agentiile lor de PR sau Publicitate.
 • organizare evenimente corporate 01
 • organizare evenimente corporate 02
 • organizare evenimente corporate 03
 • organizare evenimente corporate 04
 • organizare evenimente corporate 05
 • organizare evenimente corporate 06
 • organizare evenimente corporate 07
 • organizare evenimente corporate 08

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0736.381.039
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

 • Recent Projects
 • Recent Projects
 • Recent Projects