Organizare Nunta

 
Solutii complete de entertainment. Sunt multe momente care iti pot face nunta fabuloasa.

Bookuim artisti, MC, DJ, magicieni, trupe de coveruri, hostesse, orice artist roman si orice alt moment care ti-a parut interesant. Poate ai vazut o emisiune de divertisment gen Vocea Romaniei, Romanii au Talent, X Factor si ai vrea sa afli cat costa un moment de acolo. Ne poti suna si te ajutam cu asta.

Daca ai nevoie de un coordonator, event planner, organizator sa te scape de griji, la Bestevent ai posibilitatea sa alegi :) Suntem o echipa de coordonatori care implementeaza cu propria echipa tehnica cam tot ce e nevoie la o nunta. Ca idee, putem lumina absolut orice. Corturi, cladiri, castele, alei de acces, iluminam zone verzi si tot ce are legatura cu evenimentul tau. Daca ai o poza care iti place nu ezita sa ne intrebi daca se poate. Artist, sunet, schela de lumini, podium, backline este un pachet pe care il oferim frecvent la nunti. Pe echipamentele noastre au cantat aproape toti artistii cunoscuti de la noi. Te poti baza pe noi ca stim ce au nevoie.

O mare parte din artisti ne-au ramas prieteni si chiar clienti. Avem tarife preferentiale la artisti, avem discounturi substantiale la pachete. Ca o mica paranteza (un fel de portofoliu :) Andreea Banica a apelat la noi pt nunta ei. Alex Velea la fel. Cristina Rus a apelat la noi pentru nunta cat si pt botez. Dintre clientii nostri artisti ii putem enumera cu mare placere pe Smiley, Delia, Doru Todorut, Puya, Loredana, Dan Lazar, Amadeus, Vlad Mirita si multi altii.

Chiar daca nu sunt artistii tai preferati ideea este ca oameni care ar fi putut alege orice furnizor din piata au ales sa lucreze cu noi. Poate le-a placut echipa, poate echipamentele, poate ambele :)

 

bestevent

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0733.300.040
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

  • Recent Projects
  • Recent Projects
  • Recent Projects