Vanzare si instalare Videowall

Videowall-ul este un sistem de display-uri cu margine subtire care formeaza un ecran mai mare. 3.5 mm este distanta oarecum standard intre display-uri desi LG are un produs nou care reduce distanta la doar 0.88 mm. Oferim solutii 4K la preturi foarte convenabile, iar in functie de buget avem solutii entry level sau premium. Videowall-ul este un produs foarte utilizat in retail, hoteluri, restaurante, cafenele, receptii, si in multe alte spatii cu destinatie comerciala si nu numai. Display-urile se pot monta landscape, portret sau tip mozaic, se pot realiza diferite configuratii in functie de imaginatia fiecaruia.

Avem solutii de prindere pe perete, prindere din tavan sau din podea dar si solutii de prindere customizate in functie de proiect.

Oferim solutii complete de montaj, inclusiv conectica, splittere, media playere si toate accesorile necesare pentru buna functionare a unui Videowall. Totodata sprijinim clientii cu creearea contentului si cu managementul contentului. Avem stoc pentru unele produse in caz de proiecte urgente sau verificam instant stocul furnizorilor din Europa.

Daca aveti un proiect ce include un video wall sau doriti sa discutam despre a include un videowall intr-un proiect va stam la dispozitie cu mare placere. Suntem reselleri autorizati LG, Samsung, Benq, Swedx, Philips. Avem un istoric bogat in montarea, operarea si contentul pentru astfel de ecrane. Am implementat pentru clientii nostrii sute de proiecte mici si mari in toate industriile: horeca, banking, corporate, retail, cinema, medical si multe altele.

Daca doriti sa cumparati sau sa inchiriati un videowall 0733.300.040

  • Immagine ambientata VX1D
  • Immagine VL7D ambientata
  • Immagine VX1D

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0733.300.040
 Bdul Uverturii, nr. 161, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

20
Aug2019

Bestevent vanzare si instalare de...

Bestevent deschide drumul catre vanzarea si instalarea de ecrane led, videowall-uri, plasme profesionale, ecrane si videoproiectoare...

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

  • Recent Projects
  • Recent Projects
  • Recent Projects