Contact

Agenție Organizare Evenimente

Agentie Organizare Evenimente – Suntem parteneri de încredere pentru creatorii de evenimente, artiști, locații, agenții și companii ce împărtășesc dorința noastră de a oferi experiențe unice. Dacă activitatea noastră se potrivește obiectivelor tale, te îndemnăm să ne contactezi pentru a discuta despre cum putem contribui la succesul evenimentelor tale.

Scrie-ne un mesaj

Ne puteți scrie un mesaj cu ajutorul formularului de mai jos. Răspundem în cel mai scurt timp.

Experiente memorabile

Alături de o echipă dedicată, am fost martorii și arhitecții unor momente memorabile.

Am construit corturi ce au găzduit povești, am așezat mobilier ce a devenit martor al unor întâlniri importante iar generatoarele noastre au adus viață și lumină în cele mai diverse evenimente.

Am făcut ca sunetul sa devina prietenul perfect pentru artiști, dar și pentru speakeri la conferințe. Din lumini am creat atmosfera perfectă pentru spectacole unice. Am adus magia atât în spații interioare, cât și în aer liber, transformând fiecare loc într-un scenariu de poveste.

Am fost artizanii experiențelor vizuale, am montat și încorporat ecrane pentru a filma și transmite imagini care captivează și încântă. Am organizat concerte care au transmis emoții, am adus artiști în fața dvs. și am creat momente spectaculoase pe ringul de dans care au devenit povești frumoase.

La Sala Palatului și nu doar, ca agenție de organizare evenimente am avut ocazia sa lucram cu artiști străini care au lăsat multă muzica buna în urma lor.

Am pus umărul la ridicarea de standuri expozitionale în România și Europa. Am proiectat, construit si instalat ecrane LED la diferite evenimente dar si ca soutie fixa.

Suntem recunoscatori să fim parteneri de încredere pentru creatorii de evenimente, artiști, locații, agenții și companii ce împărtășesc dorința noastră de a oferi experiențe unice. Cu pasiune și responsabilitate, continuăm să creăm acele momente magice care aduc bucurie în inimile celor ce participă la evenimentele noastre.

Urmărește-ne și pe

Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?