Despre NovaStar

NovaStar, lider global în furnizarea de soluții de afișaje LED, se distinge prin proiectarea și dezvoltarea constantă a soluțiilor avansate de control pentru afișajele LED.

Acest angajament evident în inovație este manifestat într-o gamă variată de aplicații precum divertismentul, semnalistica digitală și închirierea de echipamente.

Cu o prezență globală remarcabilă, NovaStar operează prin cele 37 de filiale, extinzându-și astfel capacitatea de a servi clienți corporativi și de retail din întreaga lume.

Această rețea extinsă nu doar consolidează poziția NovaStar ca lider global, ci permite și un suport eficient și adaptat la nevoile specifice ale clienților.

Angajamentul față de inovație și calitate este reflectat în fiecare aspect al afacerii NovaStar.

De la procesele de fabricație de ultimă generație până la oferirea de soluții personalizate pentru a satisface cerințele diverse ale clienților.

Stabilind standarde ridicate pentru performanță și fiabilitate, NovaStar își întărește continuu capacitățile de inovație, fabricație și suport.

Solutiile de control pentru ecrane LED reprezinta angajamentul echipei noastre în procese de training alături de specialiștii NovaStar din Olanda și China.

Imbunatatim constant metodele noastre de lucru pentru a furniza suport extins tuturor proiectelor LED implementate cu software-uri și produse NovaStar în România.

Fiecare ofertă propusă de echipa noastră este supusă consultării ingenierilor NovaStar, asigurând astfel o implementare optimă a proiectelor.

Oferim o gamă completă de sisteme de control, inclusiv soluții syncron și asyncron, pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri.

control ecrane led
Training

Novastar Certified Engineer

Peste 3000 de ingineri s-au certificat ca ingineri Novastar în întreaga lume, inclusiv din Romania.
 
Poți afla cum se instalează si operează produsele si softurile Novastar, lider global în tehnologia folosită de producătorii de ecrane LED.
 
Înveți sau perfectionezi soluții de control ecrane LED pentru instalari fixe si rental. 
 
Afli ce poți face când ai probleme cu ecranul LED.
Studiu de caz

Creare Film cu tehnologia xR

xR este un tip de tehnologie de producție virtuală care integrează realitatea virtuală și realitatea extinsă, simulând efectul unei scene reale într-un spațiu virtual 3D. În comparație cu producția tradițională de ecrane verzi, poate reduce munca complicată de post-producție și, în același timp, permite actorilor să interacționeze cu elementele virtuale ale scenei.

Client: Black Mantis Studio
Produse:
50mp Ecran LED Unilumin UGM P2.6mm
Receiving cards A10s pro
Novastar MX40 + VMP
Perfect integrat cu Unreal Engine

Alege pentru proiectul tău soluțiile de control si procesare Novastar

Avem produse în stoc în Romania si Olanda sau putem aduce pe comanda din China în scurt timp.

Înscrie-te aici

Novastar Certified Engineer

Completați formularul de mai jos pentru a vă înscrie la cursul „Novastar Certified Engineer „

Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?