Ecrane LED

Configuram proiecte cu ecrane LED pentru instalari fixe si rental.

Ce este un ecran LED?

Ecranele LED de reprezintă o tehnologie avansată de afișaj, transformând informația într-o experiență vizuală vibrantă și captivantă. Configurate „pixel cu pixel”, aceste ecrane sunt alcătuite din cabinete de diverse dimensiuni, conectate prin cabluri de alimentare și cabluri UTP.

Fiecare cabinet primește semnalul video prin intermediul unui receiving card, iar pentru configurare și funcționare este necesar un sending card, un controller/processor. Totuși, există și soluții compacte sub forma unui singur aparat multifuncțional, simplificând procesul de instalare și operare.

Fiecare ecran LED are un fișier unic numit rcfg, esențial pentru configurarea acestuia. Acest fișier poate fi extras din receiving card-ul unui cabinet, asigurând uniformitatea setărilor. Cu rezistență la temperaturi extreme, cuprinse între -30 și +60 de grade Celsius, ecranele LED sunt ideale pentru afisaje de exterior durabile și eficiente.

Densitatea de pixeli pe un cabinet este determinată de distanța între pixeli. De exemplu, pe un cabinet de 500/500 mm, cu o distanță de 2.6 mm între pixeli, rezultă 192/192 pixeli, totalizând 36,864 de pixeli pe fiecare cabinet. 

Cu cat densitatea de pixeli pe un cabinet este mai mare cu atat rezoluția este mai buna și evident costul per cabinet este mai mare

Ecranele LED reprezintă astfel cea mai eficientă și durabilă soluție pentru configurații de interior dar mai ales de exterior.

Ecrane LED Aeroport traffic LED display airport corridor
Teilor Constanta ecrane led Bestevent

Tipuri de Ecrane LED

Soluții cu ecrane led

Ecrane LED
Ecrane LED

Servicii Ecrane LED

Clienti Ecrane LED

Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.
Ecrane LED

Ecran LED Transparent

Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.

Citește în continuare »
ecran LED
Ecrane LED

Ecran LED second hand

Ecran LED second hand, indoor, rental, Pixel Pitch 2.9mm, 40 de cabinete de 500/500mm. Suprafata totala 10 mp, Pret 11.134.5 euro+tva. Acest ecran poate fi montat si ca solutie fixa in locatii de evenimente, restaurante, cluburi sau cafenele. Pachetul include bari de agatare pentru a putea fi agatat de scela sau alta structura.

Citește în continuare »

Dacă ai în plan sa comanzi un ecran LED te ajutam sa configurezi cea mai buna soluție pentru proiectul tău.

Avem ecrane LED în stoc în Romania sau pe comanda la partenerii din Olanda si China

Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?