Home LED Cinema


Sistemul clasic de Home Cinema constă în patru componente principale:

 1. Ecran de videoproiecție: Suprafața pe care sunt proiectate imaginile de către videoproiector. Poate fi un ecran de perete sau unul retractabil, pentru a economisi spațiu atunci când nu este folosit.
 2. Videoproiector: Aparatul care proiectează imagini și filme pe ecranul de videoproiecție. Calitatea proiecției depinde de rezoluția și luminozitatea videoproiectorului.
 3. Sistem de sunet: Include de obicei un set de boxe surround, un subwoofer și un receiver AV (audio-video). Acesta oferă sunetul de înaltă calitate necesar pentru a completa experiența cinematografică.
 4. Mediaplayer: Dispozitivul care redă conținutul media (filme, muzică, etc.). Poate fi un Blu-ray player, un computer, un dispozitiv de streaming sau un alt tip de player multimedia.

Sistemul Home LED Cinema reprezintă o nouă soluție tehnică care înlocuiește videoproiectorul și ecranul de videoproiecție cu un Ecran LED de foarte buna calitate.

Această tehnologie oferă mai multe avantaje:

 • Calitate superioară a imaginii: Ecranele LED oferă imagini mai clare, mai luminoase și cu un contrast mai bun în comparație cu proiecțiile tradiționale.
 • Durabilitate și mentenanță redusă: LED-urile au o durată de viață mai lungă și necesită mai puțină întreținere decât sistemele de proiecție.
 • Flexibilitate în instalare: Ecranele LED pot fi instalate în diverse configurații și dimensiuni, adaptându-se mai ușor la spațiile diferite.
 • Performanță în condiții de lumină ambientală: Ecranele LED funcționează bine chiar și în medii cu lumină ambientală puternică, unde proiecțiile tradiționale ar avea dificultăți.

Home LED Cinema este o tehnologie avansată, concepută pentru a îmbunătăți experiența de vizionare. Caracteristicile principale ale acestui sistem includ:

 • Design Subțire: Televizorul are o grosime de doar 38 mm, ceea ce îl face ușor de montat pe perete și integrat în orice decor modern.
 • Dimensiuni Mari: Cu dimensiuni de 2400 mm lățime și 1350 mm înălțime, acest ecran oferă o experiență cinematografică impresionantă în orice tip de locatie.
 • Rezoluție Full HD: Rezoluția de 1920×1080 pixeli asigură imagini clare și detaliate, perfecte pentru vizionarea de filme, emisiuni TV și conținut multimedia de înaltă calitate.
 • Consum Redus de Energie: Sistemul are un consum de energie foarte eficient, cu doar 300W pentru întreaga suprafață a ecranului. Acest aspect face ca Home LED Cinema să fie nu doar performant, ci și economic din punct de vedere energetic.

Aceste caracteristici combină avantajele tehnologiei LED cu performanțele înalte ale televizoarelor moderne, oferind o alternativă excelentă la sistemele tradiționale de home cinema cu videoproiector și ecran de proiecție.

Home LED Cinema

Produs configurat in Romania

Cu o experienta de peste 10 ani in proiectarea si instalarea de solutii cu ecrane LED folosim produse cu componente de foarte buna calitate in configurarea proiectelor noastre. Avem intotdeauna piese in stoc, oferim suport si dupa perioada de Garantie.

De ce este acest ecran LED Full HD?

Pixel Pitch-ul acestui ecran LED este de doar 1.2 mm, ceea ce inseamna ca la o dimensiune a ecranului de 2400/1350 mm avem o rezolutie de 1920/1080 pixeli.

A doua varianta de Pixel Pitch este de 1.5 mm. Rezolutia ecranului cu dimensiuni similare este de 1536/854 de pixeli.

Rama ecranului poate fi customizata in functie de designul camerei.

Cat costa un ecran LED Full HD cu Pixel Pitch de 1.2mm?

Pretul unui ecran LED cu dimensiunile de 2400/1350 mm, P1.2 mm, echipat cu sistem Novastar de control si procesare, media player si telecomanda este de 9890 euro+tva.
*Acest produs va fi disponibil in Romania, incepand cu mijlocul lunii iunie 2024.

Pretul unui ecran LED cu dimensiunile de 2400/1350 mm, P1.5 mm, echipat cu sistem de control si procesare Novastar, media player si telecomanda este de 7890 euro+tva.

Daca doriti proiectarea si instalarea unui sistem Home LED Cinema ne puteti contacta chiar acum.

Distribuie acest articol
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Summitul Partenerilor Unilumin
Ecrane LED

Summitul Partenerilor Unilumin 2024

Unilumin a marcat 20 de ani de excelență în tehnologia LED la Summitul Partenerilor Unilumin din Varșovia. Gazduit la Hotelul Radisson Blu pe 17-18 aprilie, evenimentul a adus împreună partenerii din Europa

Read More »
Au fost incarcate toate articolele.
Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?