Ecran gonflabil pentru evenimente


Un ecran gonflabil pentru evenimente este o opțiune excelentă pentru a crea un impact vizual puternic la diverse activitati, cum ar fi concerte în aer liber, proiecții de film în parc, prezentări corporate, transmisiuni sportive, evenimente culturale, festivaluri de film. Acest tip de ecran este ușor de instalat și demontat, fiind portabil și flexibil în utilizare. Iată câteva avantaje ale unui ecran gonflabil:

  1. Portabilitate: Ecranele gonflabile sunt ușor de transportat și instalat, ceea ce le face ideale pentru evenimente în aer liber sau pentru locații temporare.
  2. Impact vizual: Dimensiunile mari ale ecranului gonflabil și capacitatea sa de a fi amplasat în locuri strategice fac ca prezentările vizuale să fie impresionante și ușor vizibile pentru public.
  3. Flexibilitate: Aceste ecrane pot fi utilizate în diverse medii și pentru diferite tipuri de evenimente, de la concerte și proiecții de film la prezentări corporate sau chiar la evenimente private.
  4. Rezistență la condiții meteorologice: Ecranele gonflabile sunt rezistente la apă și la vânt, ceea ce le face potrivite pentru utilizare în orice condiții meteorologice.
  5. Personalizare: Ecranele gonflabile pot fi personalizate cu logo-uri, mesaje sau grafică specifică evenimentului, ceea ce permite organizatorilor să-și pună amprenta și să creeze o experiență unică pentru participanți.

În concluzie, un ecran gonflabil este o soluție versatilă și eficientă pentru a adăuga un element vizual impresionant și memorabil la orice tip de eveniment.

Avem disponibil pentru inchiriere un ecran gonflabil cu suprafata de proiecte de 9.15/5.15 metri.

Ecrane gonflabile pentru evenimente

Cea mai simpla solutie de a monta un ecran de dimensiuni mari este ecranul gonflabil.

Pentru a instala un ecran LED de exterior cu dimensiunile de 9/5 metri este nevoie de o structura solida care sa tina cont de fermitatea terenului, greutatea ecranului, vânt si alte standarde care tin de siguranta spectatorilor si a echipei de montaj.

In cazul unui ecran gonflabil timpul de instalare este mult mai mic decat in cazul unui ecran LED, costurile cu echipa tehnica si transportul sunt evident mai mici, ceea ce face ecranul gonflabil o alegere buna in multe situatii.

Oferim solutia completa pentru videoproiectie: ecran gonflabil, videoproiector, sunet, conectica, mediaplayer.

Ecranul are toate accesoriile pentru ancorare si pompa care mentine aerul in ecran.

Vindem si inchiriem ecrane gonflabile AIRSCREEN

Ecran gonflabil pentru evenimente de diferite dimensiuni

Oferim servicii de instalare si suport pentru proiecte fixe.

Pentru detalii tehnice si si alte informatii despre ecrane gonflabile pentru evenimente ne puteti contacta chiar acum.

Distribuie acest articol
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
home LED cinema
Ecrane LED

Home LED Cinema

Sistemul Home LED Cinema reprezintă o nouă soluție tehnică care înlocuiește videoproiectorul și ecranul de videoproiecție cu un Ecran LED de foarte buna calitate.

Read More »
Summitul Partenerilor Unilumin
Ecrane LED

Summitul Partenerilor Unilumin 2024

Unilumin a marcat 20 de ani de excelență în tehnologia LED la Summitul Partenerilor Unilumin din Varșovia. Gazduit la Hotelul Radisson Blu pe 17-18 aprilie, evenimentul a adus împreună partenerii din Europa

Read More »
Au fost incarcate toate articolele.
Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?