Ce inveti la cursul NCE?

Novastar Certified Engineer in Romania

Ce inveti la Cursul NCE? Participanții învață o serie de concepte și competențe esențiale legate de soluțiile de control Novastar pentru ecranele LED.
Iată o prezentare succintă a ceea ce inveti sau perfectionezi la cursul NCE:

 • Informații de Bază Despre Soluțiile de Control Novastar:
  • Înțelegerea funcționalităților și caracteristicilor principale ale soluțiilor de control Novastar.
 • Selectarea Controlerului în Diferite Scenarii:
  • Identificarea și alegerea controlerului potrivit în funcție de cerințele specifice ale diferitelor scenarii sau aplicații.
 • Calcularea Numărului de Pixeli pe Cabinet:
  • Dezvoltarea abilității de a calcula și configura numărul optim de pixeli pe un cabinet, având în vedere rezoluția dorită.
 • Configurarea Numărului de Cabinete pe Port:
  • Înțelegerea limitărilor și capacitatăților porturilor pentru a determina câte cabinete pot fi conectate eficient la un port specific.
 • Utilizarea Nova LCT/Smart LCT:
  • Învățarea modului de utilizare a instrumentelor de configurare Nova LCT/Smart LCT pentru a personaliza și gestiona parametrii ecranului LED.
 • Configurarea Ecranului LED Pas cu Pas:
  • Detalierea procesului de configurare a unui ecran LED de la început până la final, inclusiv conectarea fizică și setările de software.
 • Soluționarea Problemele de Funcționare:
  • Dobândirea cunoștințelor pentru diagnosticarea și rezolvarea problemelor care pot apărea în diverse scenarii atunci când ecranul LED nu funcționează corespunzător.
Certifiari Novastar Romania Bestevent ecrane LED
Novastar Certified Engineer Course Powered by Bestevent

Certificarea NCE

Prin finalizarea acestui curs, participanții obțin certificarea Novastar, confirmându-și competențele în utilizarea soluțiilor de control pentru ecranele LED și capacitatea de a gestiona eficient diverse scenarii și probleme tehnice.

Distribuie acest articol
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Cat de mare e evenimentul tau?
Evenimente

Cat de mare e evenimentul tau?

Suntem recunoscatori să fim parteneri de încredere pentru creatorii de evenimente, artiști, locații, agenții și companii ce împărtășesc dorința noastră de a oferi experiențe unice. Cu pasiune și responsabilitate, continuăm să creăm acele momente magice care aduc bucurie în inimile celor ce participă la evenimentele noastre.

Read More »
Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.
Ecrane LED

Ecran LED Transparent

Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.

Read More »
cat costa un ecran LED second hand?
Ecrane LED

Cat costa un Ecran LED SH?

Ca si in cazul echipamentelor de sunet si lumini profesionale trebuie sa tinem cont de brand, numarul de utilizari, starea tehnica si nu in ultimul timp aspectul.

Read More »
Eveniment privat aniversar, Muzica pentru evenimente
Evenimente

Muzica pentru Evenimente

Muzica pentru evenimente și divertismentul sunt elemente esentiale in organizarea unei petreceri. Selectarea muzicii pentru evenimentul dvs. este o modalitate unică de a vă exprima propria personalitate pentru un eveniment.

Read More »
Au fost incarcate toate articolele.
Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?