In cat timp recuperez investitia din inchirierea unui ecran LED pentru evenimente?

Este o investitie buna un ecran LED pentru evenimente?

Ecranul LED pentru evenimente, denumit și ecran LED pentru Rental este genul de ecran care se configurează din cabinete de 500/500 sau 500/1000mm.

Se transporta în cutii cu 4 roti în care incap 4 cabinete mari sau 8 mici. Aceste cutii de transport cantaresc aproximativ 100 de kilograme fiecare si sunt destul de greu de manipulat mai ales în locatiile unde nu exista rampă de acces sau lift.

Rezoluția ecranului este data de densitatea pixelilor pe cabinet, cel mai popular pixel pitch pentru ecranele LED de exterior este P3.9mm însă pentru interior pretențiile cresc. La conferințe se folosește des P2.6mm, la targuri si expoziti chiar P1.9mm.

Dacă alegi sa investesti în acest tip de echipament randamentul este unul foarte bun.

ecran LED pentru evenimente
In cat timp recuperez investitia din inchirierea unui ecran LED pentru evenimente

Prețul de închiriere al unui ecran LED diferă în funcție de dimensiuni și perioada.

Dacă ai nevoie de ecran pentru 20-30 de evenimente probabil este o idee buna sa achizitionezi unul. Pentru o firma de Rental, un Artist, o Locație probabil ca în mai puțin de 1 an de zile isi amortizează investiția integral.

Ecranul LED pentru evenimente se poate monta în doua moduri. 

  • Cu Hanging Bars, bari de agatare. Se asamblează incepand cu primul rand de sus. *Producătorul indică numărul de cabinete care se pot asambla unul sub altul
  • Stack, se asamblează pe o suprafata perfect dreapta, structura se montează în spatele ecranului.

Este o investitie buna un ecran LED pentru evenimente? Dacă îl folosești frecvent în mod sigur DA!

Nota: Ecranele de rental nu se pot monta direct pe un perete ca soluție fixa din motive de cablare, răcire și servisare.

Vrei sa afli mai multe detalii despre ecranele LED pentru evenimente ne poți contacta chiar acum.

Distribuie acest articol
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Cat de mare e evenimentul tau?
Evenimente

Cat de mare e evenimentul tau?

Suntem recunoscatori să fim parteneri de încredere pentru creatorii de evenimente, artiști, locații, agenții și companii ce împărtășesc dorința noastră de a oferi experiențe unice. Cu pasiune și responsabilitate, continuăm să creăm acele momente magice care aduc bucurie în inimile celor ce participă la evenimentele noastre.

Read More »
Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.
Ecrane LED

Ecran LED Transparent

Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.

Read More »
cat costa un ecran LED second hand?
Ecrane LED

Cat costa un Ecran LED SH?

Ca si in cazul echipamentelor de sunet si lumini profesionale trebuie sa tinem cont de brand, numarul de utilizari, starea tehnica si nu in ultimul timp aspectul.

Read More »
Eveniment privat aniversar, Muzica pentru evenimente
Evenimente

Muzica pentru Evenimente

Muzica pentru evenimente și divertismentul sunt elemente esentiale in organizarea unei petreceri. Selectarea muzicii pentru evenimentul dvs. este o modalitate unică de a vă exprima propria personalitate pentru un eveniment.

Read More »
Au fost incarcate toate articolele.
Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?