Ecrane LED pentru Institutii de Cultura

Tot mai multe institutii de Cultura au inclus in planurilor lor de investitii, Ecrane LED.

Solutiile cu ecrane LED indeplinesc majoritatea criteriilor de Digitalizare: consum scazut, se conecteaza la internet, contentul de tine in Cloud.
Sunt suportul vizial perfect pentru e evita printurile pe materiale plastice sau hartie.
In afara de continut video, pe ecrane se pot transmite live evenimente culturale, artistice, sportive, etc.

Bestevent ofera o gama larga de solutii cu ecran LED pentru Teatru, Opera, Muzee dar si pentru alte Institutii Publice.

Ecran LED pentru Teatru

Ecran LED pentru Teatru

Proiect cu Ecran LED FIX, realizat pentru Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu * Decembrie 2023

Ecran LED pentru Opera

Proiect cu Ecran LED de Rental, realizat pentru Opera Națională București * Octombrie 2022

Achiziția unui ecran LED poate fi o idee foarte buna pentru digitalizarea Institutiei

Iată câteva exemple de evenimente culturale pentru care un ecran LED este o solutie foarte buna:

  1. Festivaluri de muzică: Ecranele LED pot fi utilizate pentru a reda imagini live sau pentru a crea efecte vizuale impresionante care completează performanțele live.
  2. Concerte: Pentru concerte sau recitaluri, ecranele LED pot fi folosite pentru a afișa imagini în timp real ale artistului sau pentru a reda materiale interactive care se sincronizează cu muzica.
  3. Spectacole: Ecranul LED poate oferi posibilitatea de a afișa fundaluri dinamice sau efecte speciale care adaugă profunzime și atmosferă producțiilor teatrale.
  4. Film în aer liber: Pentru evenimente în aer liber, cum ar fi proiecțiile de filme sau serile de cinema, ecranele LED pot oferi o soluție excelentă pentru a asigura o vizibilitate clară, chiar și în timpul zilei.
  5. Expoziții și evenimente de artă: Pentru expoziții de artă sau evenimente artistice, ecranele LED pot fi utilizate pentru a afișa lucrări de artă digitală sau ca platformă interactivă pentru participanți.
  6. Conferințe și prezentări: Pentru evenimente corporative sau conferințe, ecranele LED pot fi folosite pentru a afișa prezentări, grafice și alte conținuturi vizuale într-un mod captivant și impresionant.
  7. Evenimente publice și ceremonii: Ecranele LED pot fi folosite pentru a promova si pentru a transmite în direct discursuri, evenimente sportive sau ceremonii publice.

Daca doriti sa achizitionati o solutie completa care include proiectare, software, hardware, ne puteti contacta chiar acum. Consultarea cu un furnizor specializat în ecrane LED va poate ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Inchirierea de Ecran LED pentru Evenimente

Închirierea de ecrane LED pentru evenimente culturale poate fi o alegere excelentă in cazul in care bugetul nu permite achizitia acestuia. Avem disponibile pentru inchiriere ecrane LED de interior si de exterior.

Distribuie acest articol
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
home LED cinema
Ecrane LED

Home LED Cinema

Sistemul Home LED Cinema reprezintă o nouă soluție tehnică care înlocuiește videoproiectorul și ecranul de videoproiecție cu un Ecran LED de foarte buna calitate.

Read More »
Summitul Partenerilor Unilumin
Ecrane LED

Summitul Partenerilor Unilumin 2024

Unilumin a marcat 20 de ani de excelență în tehnologia LED la Summitul Partenerilor Unilumin din Varșovia. Gazduit la Hotelul Radisson Blu pe 17-18 aprilie, evenimentul a adus împreună partenerii din Europa

Read More »
Au fost incarcate toate articolele.
Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?