Ecran LED Transparent

Ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special.

Acest dispozitiv, utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a reda imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.

Iată câteva aspecte de luat în considerare despre ecranele LED transparente:

   1. Funcționare: Ecranele LED transparente permit trecerea luminii când LED-urile nu sunt activate. La activare, emit lumină, prezentând conținut vizibil.
   2. Aspect: Transparența ecranului LED depinde de distanța dintre lamelele de aluminiu la care sunt fixați pixelii, făcându-l atrăgător pentru proiectele arhitecturale
   3. Aplicații: Ecranele LED transparente găsesc aplicații diverse în vitrinele magazinelor, muzee, expoziții, publicitatea outdoor, stațiile de metrou, aeroporturi, cazinouri și proiecte de arhitectură.
   4. Avantaje: Ecran LED transparent oferă mai multe avantaje, printre care:
      • Permite spectatorilor să vadă prin ecran, ideal pentru vitrinele magazinelor.

      • Creează efecte vizuale interesante când sunt combinate cu elemente fizice din spatele ecranului.

      • Pot fi folosite în aplicații publicitare și promoționale, atrăgând atenția trecătorilor și oferind totodată vizibilitate prin ecran.

   1.  

   1.  

   1.  

    1. Configurare și instalare: Ecranele LED transparente, de obicei sensibile, necesită manipulare atentă. Pixelii fixați pe lamele subțiri de aluminiu pot fi ușor deplasați. Montate pe structuri specializate sau integrate în vitrine existente, pot afișa diverse conținuturi, inclusiv imagini statice, videoclipuri și animații.
    2. Cost și disponibilitate:Ecranele LED transparente sunt, în general, mai costisitoare datorită designului și tehnologiei speciale. Prețul variază în funcție de dimensiune, rezoluție și calitatea ecranului și pot fi achiziționate de la diferiți producători și furnizori specializați în soluții de afișare LED.

   1.  

   În concluzie, ecranele LED transparente oferă o soluție inovatoare pentru afișarea conținutului în timp ce mențin o anumită transparență, ceea ce le face populare în multe aplicații comerciale și publice.

   Pretul unui Ecran LED Transparent pleaca de la 1200 euro+tva

   Configurația cea mai populară, 3.9/7.8mm, are un preț de pornire de aproximativ 1200 euro/mp și poate varia în funcție de suprafață, calitatea componentelor și transportul în România.

   Cel mai mare ecran LED transparent configurat până acum, cu o suprafață de 193 mp, a fost prezentat la Barcelona, ISE 2024, într-un vizual creat special pentru eveniment de artistul Jeroen van der Most.

   În concluzie, ecranele LED transparente oferă o soluție inovatoare pentru afișarea conținutului menținând în același timp o anumită transparență, ceea ce le face populare în multe aplicații comerciale și publice.

   Dacă intenționați să comandați un ecran LED transparent, suntem aici să vă ajutăm să configurați cea mai bună soluție pentru proiectul dumneavoastră.

   Distribuie acest articol
   Facebook
   Twitter
   LinkedIn
   Pinterest
   WhatsApp
   Email
   home LED cinema
   Ecrane LED

   Home LED Cinema

   Sistemul Home LED Cinema reprezintă o nouă soluție tehnică care înlocuiește videoproiectorul și ecranul de videoproiecție cu un Ecran LED de foarte buna calitate.

   Read More »
   Summitul Partenerilor Unilumin
   Ecrane LED

   Summitul Partenerilor Unilumin 2024

   Unilumin a marcat 20 de ani de excelență în tehnologia LED la Summitul Partenerilor Unilumin din Varșovia. Gazduit la Hotelul Radisson Blu pe 17-18 aprilie, evenimentul a adus împreună partenerii din Europa

   Read More »
   Au fost incarcate toate articolele.
   Deschide WhatsApp
   1
   Bun găsit 👋
   Cu ce vă putem fi de folos?