Ecrane LED pentru Aeroport

Transformăm aeroporturile în spații conectate și ușor de „navigat.”

În era modernă, aeroporturile devin adevărate centre de mobilitate, unde oamenii călătoresc des, in destinatii turistice sau in scop de afaceri.

Odata cu creșterea aglomerației și a ritmului alert al călătoriilor, apar și provocări majore în gestionarea informațiilor importante despre zboruri, bagaje, filtre de control dar si advertising.

La Bestevent, înțelegem importanța unui flux de informații eficient și transparent în mediul unui aeroport. De aceea oferim solutii complete de software si ecrane LED pentru Aeroporturi.

Solutii ecrane LED pentru aeroporturi
Ecran LED P2.5mm, Aeroportul International Baia Mare (AIMM)

Ecrane LED pentru Aeroport

 1. Interior: Ecranele LED pentru interior oferă informații actualizate în timp real,
  oferind călătorilor date precise despre porți, zboruri și proceduri de securitate.
 2. Exterior: Sistemul nostru de ecrane LED pentru aeroporturi asigură o navigare facilă prin aeroport, dar si in afara lui. Ofera hărți interactive și indicații clare pentru a ajuta călătorii să se deplaseze eficient.

Iată câteva caracteristici și aspecte importante ale unui Ecran LED pentru aeroport:

 1. Rezoluție și dimensiuni: Ecranele LED pentru Aeroport trebuie să fie suficient de mari și să aibă o rezoluție înaltă pentru a afișa informațiile în mod clar și ușor de citit, chiar și de la distanță.
 2. Conținut dinamic: Aceste ecrane pot afișa diverse tipuri de informații, cum ar fi orașele de destinație, orele de plecare și sosire, informații despre porțile de îmbarcare, avertizări meteo și alte mesaje importante pentru călători.
 3. Fiabilitate: Deoarece sunt expuse la condiții variate de mediu, ecranele LED pentru aeroporturi trebuie să fie durabile și fiabile, capabile să funcționeze în diverse condiții meteorologice și să ofere o performanță constantă.
 4. Control centralizat: Sistemele de afișare LED pentru aeroporturi sunt adesea integrate într-un sistem centralizat de control, care permite operatorilor de la aeroport să actualizeze și să gestioneze conținutul afișat în timp real.
 5. Compatibilitate cu standardul industriei: Ecranele LED pentru aeroporturi trebuie să fie conforme cu standardele CE și reglementările industriale relevante pentru a asigura compatibilitatea și interoperabilitatea cu alte sisteme și echipamente din aeroport.
 6. Eficiență energetică: Dată fiind natura 24/7 a funcționării aeroporturilor, ecranele LED trebuie să fie proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, reducând costurile de exploatare.
 7. Instalare și mentenanță ușoară: Instalarea și mentenanța ecranelor LED pentru aeroporturi trebuie să fie cât mai simplă și mai convenabilă posibil, pentru a minimiza întreruperile în funcționarea serviciilor aeroportuare.

Realizam proiecte cu ecrane LED pentru Companii si Institutii Publice.

La Bestevent, credem că ecranele LED sunt cheia către o experiență aeroportuară fluidă și modernă.

Distribuie acest articol
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Cat de mare e evenimentul tau?
Evenimente

Cat de mare e evenimentul tau?

Suntem recunoscatori să fim parteneri de încredere pentru creatorii de evenimente, artiști, locații, agenții și companii ce împărtășesc dorința noastră de a oferi experiențe unice. Cu pasiune și responsabilitate, continuăm să creăm acele momente magice care aduc bucurie în inimile celor ce participă la evenimentele noastre.

Read More »
Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.
Ecrane LED

Ecran LED Transparent

Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.

Read More »
cat costa un ecran LED second hand?
Ecrane LED

Cat costa un Ecran LED SH?

Ca si in cazul echipamentelor de sunet si lumini profesionale trebuie sa tinem cont de brand, numarul de utilizari, starea tehnica si nu in ultimul timp aspectul.

Read More »
Eveniment privat aniversar, Muzica pentru evenimente
Evenimente

Muzica pentru Evenimente

Muzica pentru evenimente și divertismentul sunt elemente esentiale in organizarea unei petreceri. Selectarea muzicii pentru evenimentul dvs. este o modalitate unică de a vă exprima propria personalitate pentru un eveniment.

Read More »
Au fost incarcate toate articolele.
Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?