Noutati in tehnologie la ISE 2024

Fira Barcelona

Noutati in tehnologie vedem inca de la intrare. Cel mai mare ecran LED transparent configurat pana acum, cu o suprafata de 193 mp. Artistul Jeroen van der Most a creat un vizual numit Bee Barcelona special pentru acest eveniment.

Un trend pare a fi imbunatarirea considerabila a consumului ecranelor LED si LCD. Un lucru oarecum asteptat, tinand cont ca in Europa consumul de energie devine un atribut important in cadrul oricarui proiect.

S-a discutat la Summit si despre GenAI in cadrul unui panel intitulat Engaging Experiences. Un subiect interesant, despre cum GenAI va aduce multe beneficii in viitor dar si cum se pot folosi datele consumatorilor pentru a le oferi o experienta mai buna.

Premiul pentru cel mai bun design de stand XL a fost castigat de Epson anul acesta.
La standuri mici a castigat Black Nova (Italia)

La capitolul sunet, L’acoustics, unul dintre producatorii de top a expus mai putin in acest an. Focusul a fost pe intalniri si discutii. Dar asa cum spunea un bun prieten, L’acoustics nu mai vinde boxe, vinde experiente.

Galerie foto ISE 2024

Noutati in tehnologie de la Pixelhue

Pixelhue este o companie fondata in anul 2017 cu focus pe tehnologia video folosita la evenimente.
Switchere, Scalere si Mediaservere sunt 3 directii unde Pixelhue isi propune sa invoveze si sa aduca solutii noi.
Impresionata combinatia intre U5Pro event controller cu Q8 presentation switcher.
Pentru operatorii video care folosesc la evenimente Resolume Arena, iata o alternativa cel putin interesanta.

Stefan Schieker in cardul Digital Signage Summit ISE 2024 anticipeaza o crestere a volumul de vanzari pentru ecrane LED intre 3 si 8% pentru acest an.

Distribuie acest articol
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Cat de mare e evenimentul tau?
Evenimente

Cat de mare e evenimentul tau?

Suntem recunoscatori să fim parteneri de încredere pentru creatorii de evenimente, artiști, locații, agenții și companii ce împărtășesc dorința noastră de a oferi experiențe unice. Cu pasiune și responsabilitate, continuăm să creăm acele momente magice care aduc bucurie în inimile celor ce participă la evenimentele noastre.

Read More »
Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.
Ecrane LED

Ecran LED Transparent

Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.

Read More »
cat costa un ecran LED second hand?
Ecrane LED

Cat costa un Ecran LED SH?

Ca si in cazul echipamentelor de sunet si lumini profesionale trebuie sa tinem cont de brand, numarul de utilizari, starea tehnica si nu in ultimul timp aspectul.

Read More »
Eveniment privat aniversar, Muzica pentru evenimente
Evenimente

Muzica pentru Evenimente

Muzica pentru evenimente și divertismentul sunt elemente esentiale in organizarea unei petreceri. Selectarea muzicii pentru evenimentul dvs. este o modalitate unică de a vă exprima propria personalitate pentru un eveniment.

Read More »
Au fost incarcate toate articolele.
Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?