Tehnologie LED de Top pentru Stadioane

Ecrane LED perimetrale
Tabele de Scor

Tehnologia LED de Top pentru Stadioane redefinește experiența live, oferind o modalitate captivantă de a experimenta divertismentul pe arena sportivă.

De la dispozitivele perimetrale și publicitate până la tabelele de scor centrale, suspendate, cu mai multe laturi și etaje, această tehnologie inovatoare transformă complet atmosfera în stadioane

Tehnologie LED de Top pentru Stadioane-Bestevent, ofera servicii de consultanta pentru alegerea produselor potrivite fiecărui proiect sportiv.

Ecranele LED creeate pentru sport oferă o luminozitate excelentă chiar și în bătaia soarelui.
Panourile au protectie pentru fiecare dioda astfel incat sa nu se deterioreze datorita loviturilor cu mingea. Echipa noastra are toate certificarile producătorilor de ecrane LED și software pentru a monta si instala solutia completa.

 • Ecrane LED pentru Stadioane 
 • Ecrane LED pentru Sali Polivalente
 • Ecrane LED pentru Sali de Sport
 • Ecrane LED pentru Arene Sportive


Tehnologie LED de Top pentru Stadioane;Experiență Esports

Pentru fiecare tip de stadion și sport în parte, dispozitivele LED pot fi adaptate pentru a îndeplini nevoile specifice ale evenimentului respectiv. Iată cum pot fi folosite ecranele LED în diferitele tipuri de stadioane:

 1. Stadioane de Fotbal:
  • Ecranele LED pot fi amplasate pe pereții laterali ai stadionului pentru a afișa scorul, reclame, reluări ale momentelor cheie și alte informații relevante pentru spectatori.
  • Sunt necesare ecrane LED mari și de înaltă rezoluție pentru a asigura o vizibilitate bună de la distanță.
 2. Stadioane de Baschet:
  • Ecranele LED pot fi montate în centrul arenei sportive pentru a afișa scorul, statistici ale jucătorilor, timpul rămas etc.
  • De asemenea, pot fi utilizate pentru a transmite reluari si informatii despre jucatori.
 3. Stadioane de Tenis:
  • Ecranele LED pot fi instalate în locuri strategice, cum ar fi pereții laterali sau în colțuri, pentru a oferi informații despre scor, seturi, jucători etc.
  • De asemenea, pot fi folosite pentru a transmite reclame și pentru a crea o atmosferă vibrantă în timpul meciurilor.
 4. Stadioane de Rugby:
  • Ecranele LED pot fi amplasate în jurul terenului pentru a furniza informații despre scor, cronometrare, replay-uri și alte elemente vizuale.
  • Având în vedere natura fizică a rugby-ului, ecranele LED trebuie să fie robuste și să reziste la impacturi.
 5. Stadioane de Hockey:
  • Ecranele LED pot fi utilizate pentru a afișa scorul, timpul rămas în perioade, penalizările și alte informații importante.
  • Din nou, rezistența la impact este esențială dat fiind ritmul rapid și dinamica jocului de hochei.
 6. Stadioane de Înot:
  • Ecranele LED pot fi instalate în jurul bazinului pentru a afișa scoruri, timp, clasament și alte informații pentru spectatori și concurenți.
  • Fiind într-un mediu umed, ecranele LED trebuie să fie protejate împotriva deteriorării cauzate de apă și să aibă o construcție rezistentă.

Indiferent de sportul practicat, ecranele LED pot îmbunătăți experiența spectatorilor și pot oferi informații unice despre desfășurarea evenimentului sportiv.

Excelență în Tehnologie LED pentru Stadioane: Softuri Autorizate FIFA, FIBA, IIHF, IHF în România

Bestevent nu oferă doar ecrane LED, ne dorim sa oferim soluții complete automatizate, cat mai simple si cat mai usor de utilizat pentru beneficiar.

Cu fiecare detaliu gestionat de echipa noastră experimentată, certificată și pasionată, Bestevent aduce expertiză și creativitate în fiecare aspect al planificării și implementării unui proiect sportiv.

Tehnologie LED de Top pentru Stadioane=Promovarea Brandului tau in cadrul evenimentelor sportive

Una dintre cele mai bune metode de a promova eficient un brand pasionatilor de evenimente sportive este afisarea reclamei brandului tau, pe ecranele din incinta unui stadion.

Dispozitivul tip tabela de scor este solutia perfecta pentru a rula reclame în timpul meciului.
Ecranul LED perimetral este permanent in atentia spectatorilor dar si a telespectatorilor.
De cele mai multe ori competitiile sportive sunt transmise in direct la diferite posturi de televiziune.
Acest lucru ofera o expunere excelenta pentru Brandurile care aleg acest canal de promovare.

Distribuie acest articol
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Cat de mare e evenimentul tau?
Evenimente

Cat de mare e evenimentul tau?

Suntem recunoscatori să fim parteneri de încredere pentru creatorii de evenimente, artiști, locații, agenții și companii ce împărtășesc dorința noastră de a oferi experiențe unice. Cu pasiune și responsabilitate, continuăm să creăm acele momente magice care aduc bucurie în inimile celor ce participă la evenimentele noastre.

Read More »
Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.
Ecrane LED

Ecran LED Transparent

Un ecran LED transparent este un dispozitiv de afișare special care utilizează diode electroluminiscente (LED) pentru a crea imagini sau videoclipuri în timp ce permite luminii să treacă prin ecran.

Read More »
cat costa un ecran LED second hand?
Ecrane LED

Cat costa un Ecran LED SH?

Ca si in cazul echipamentelor de sunet si lumini profesionale trebuie sa tinem cont de brand, numarul de utilizari, starea tehnica si nu in ultimul timp aspectul.

Read More »
Eveniment privat aniversar, Muzica pentru evenimente
Evenimente

Muzica pentru Evenimente

Muzica pentru evenimente și divertismentul sunt elemente esentiale in organizarea unei petreceri. Selectarea muzicii pentru evenimentul dvs. este o modalitate unică de a vă exprima propria personalitate pentru un eveniment.

Read More »
Au fost incarcate toate articolele.
Deschide WhatsApp
1
Bun găsit 👋
Cu ce vă putem fi de folos?