Entertainment-ul la petrecerea de Craciun a companiei tale

 

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii rasplatesc cu cea mai tare petrecere din an.

Luna decembrie este destinata petrecerilor de Craciun ale marelor si micilor companii. In toti anii acestia am organizat multe astfel de petreceri si am asistat la peste 100. Daca tot ai investit multi bani intr-o locatie frumoasa si mancare buna, ar fi pacat sa o dai in bara pe partea de distractie. Iti dau cateva sfaturi bune si daca le respecti o sa iasa o petrecere de o sa crape de ciuda si concurenta.

1. Tematica: tematica unei petreceri anima din start atmosfera. Si chiar ai de unde alege: Great Gatsby, White Party, Traditional Romanesc, Disco, Bal Mascat, Back to College, Hollywood Glamour Party, Casino Night, Gold Party, Carnaval, Red Party etc etc. De la tematica poti sa te hotarasti usor si ce décor vei folosi.


Cat costa o nunta Premium

 
Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar si mai mult. Daca iti doresti ca invitatii sa fie uimiti de farfuriile fine dinning de la evenimentul tau, poti apela la un Chef, care, impreuna cu echipa lui, se va ocupa de tot ceea ce va ajunge pe mesele invitatilor.  
 

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA  2016 a avut loc pe 27 Septembrie, având ca partener pe Bestevent. Am fost acolo, ne-am asigurat ca sonorizarea va fi impecabila, iar luminile arhitecturale in ton cu evenimentul. Si daca tot am fost prezenți, facem un mic rezumat al evenimentului. 

Vedete multe precum Smiley, Adelina Pestritu, Iulia Albu, Lora, Adela Popescu, Daniel Buzdugan, Cove, Ovidiu Lipan Țăndărică, Gabriela Cristea, Andreea Mantea si multi altii din industrie, au fost prezente la eveniment. 

In cadrul evenimentului au fost premiați 15 câștigători care au reusit sa obțină cele mai multe voturi de la cititorii site-ului radardemedia.ro, procesul de votare durand mai bine de șase luni. Aceștia sunt: 

 

Despre Bestevent

Incepand din 1999, Bestevent este unul dintre primii 5 organizatori de evenimente din Romania, cu peste 2000 de evenimente realizate, fiind cunoscut ca un partener de incredere.

Contact

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0736.381.039
 Str Manzului 24, Sector 1, Bucuresti

HartaBESTEVENT

Blog

05
Dec2016

Entertainment-ul la petrecerea de Craciun...

Angajatii au facut o treaba buna si au avut rezultate excelente si anul acesta. Angajatorii ii...

10
Oct2016

Radar de media

Cel mai așteptat moment al anului in mass media românească - GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA ...

09
Oct2016

Cat costa o nunta Premium

Meniul Premium pleaca de la 100 de euro si poate ajunge la 300 de euro/pers, chiar...

25
Aug2016

Cea mai buna agentie de...

Cea mai buna agentie de evenimente poate fi cea cu care tu rezonezi cel mai bine. E important...

14
Jul2016

BBQ party articol

  Noi stim ca mancarea e foarte importanta la o petrecere.

«
»

Proiecte Recente

  • Recent Projects
  • Recent Projects
  • Recent Projects